Karácsonyi Halászlé

Zsúfolt a karácsonyi program? Több időt töltene szeretteivel és kevesebbet az előkészületekkel? Rendelje meg és vigye haza a karácsonyi halászlét tőlünk!

Válasszon a kínálatból!

Lovaglás

Program

Lovaglás:

https://www.facebook.com/home.php#!/FlkFelsoorsiLovasKlub?fref=ts

A ló szeretete, megbecsülése történelmi örökségünk. A köryék számos lehetőséget nyújt e kedvelt sport gyakorlása.

Horgászat

Program
Horgászat: http://www.kadartaibanyato.hu

Látogasson el a Kádártai Bányató vizéhez horgászat céljából, vagy egy séta erejéig. Nincs olyan emberi tevékenység, amely a sors csak megközelítőleg is olyan szerencsés tudna lenni, mint épp a horgászatnál. Kádárta Vendéglő Panziótól 1 kilóméterre található

Sielés Eplényben

Program
Sí: http://siarena.hu

A téli sportok szerelmesei előtt megnyíltak a kapuk. Az Eplényi sípálya (Nordica Síaréna) mindössze 10 kilóméterre található a Kádárta Vendéglő Panziótól.

Sétarepülés

Program
Sétarepülés: www.hidroplannord.hu

Ha sétarepülés, akkor nem kétséges a helikopter a jó választás! Tekintse meg Veszprém városát a felhők közül. A reptér Kádárta Vendéglő Panziótól 3 kilóméterre található.

Kerékpározás

Program
Kerékpár kölcsönzés: http://veszpremkerekpar.hu

Kádárta Vendéglő Panzió, Veszprém folyamatossan bővülő kerékpárútvonalaihoz csatlakozik. A balatoni körút keretében többnapos biciklitúrával fűszerezhetik ittlétüket. Olyan helyi nevezetességeket tekinthet meg, mint példáúl: Veszprémi vár, Kolostorok Kertek (vár tövében), Színházkert, Római kori Romkert, Brusznyai emlékmű, Erzsébet királyné szobra, Gulyadombi kilátó. Kádárta Vendéglő Panziótól a bicikliútra való csatlakozás, közvetlen.

Vár

Program
Vár: www.veszprem.hu

Veszprém történelmi örökségben bővelkedő város, mely a bakony lábánál, a Balatontól 15kilóméterre fekszik. Veszprém belvárosától Kádárta Vendéglő Panziótó 2  kilóméterre található.

Veszprém Aréna

Program
Aréna: www.veszpremarena.hu

Veszprám Aréna Magyarország második legnagyobb vidéki sport és rendezvénycsarnoka, amely szolgáltatásait fesztiválkedvelő és sportot szerető embereknek nyújtja. Kádárta Vendéglő Panziótól 900 méterre található.

Állatkert

Program
Állatkert: www.veszpzoo.hu

Az ország egyik legkedveltebb állatkertje a Veszprémi Zoo, ahova sok százezren látogatnak el, hogymegismerkedjenek az öt világrész sokszáz állatával. Kádárta Vendéglő Panziótól 2.5  kilóméterre található.